Consigue una invitación al centro DUET que desees

  Elige centro*
  *Es imprescindible concertar cita con el centro para poder disfrutar de la invitación, esta solo será válida para un uso y una persona y solo podrá ser utilizada si el aforo del momento lo permite. Los datos que nos entregan serán gestionados por: DUET SPORTS según las condiciones que puedes comprobar en la política de privacidad de la web. Objetivo del consentimiento : identificar y gestionar la solicitud de acceso de prueba al centro deportivo. Legitimación: La base jurídica qué legitima el tratamiento de sus datos es el consentimiento del interesado. Destinatarios: los datos no serán cedidos a terceros, salvo obligación legal. Derechos: el interesado tiene derecho a acceder, rectificar, suprimir y oponerse, así como ejercitar el resto de derechos desarrollados en la información ampliada; Igualmente, si considera que sus derechos han sido vulnerados, tiene derecho a interponer una reclamación frente a la autoridad de protección de datos competente.
  hazte socio

  HÀBITS QUOTIDIANS PER A UNA VIDA MÉS SALUDABLE

  15-02-2023
  HÁBITOS COTIDIANOS PARA UNA VIDA MÁS SALUDABLE

  HÀBITS QUOTIDIANS PER A UNA VIDA MÉS SALUDABLE

  Un dels objectius que tenim la majoria de nosaltres és arribar a tenir una vida llarga i saludable. Hi ha moltes maneres d’aconseguir-ho i reduir el risc de patir malalties i problemes de salut.

  1. FER EXERCICI DE FORMA REGULAR

  Fer exercici redueix la probabilitat de patir lesions i malalties tant a curt com a llarg termini. Podeu realitzar qualsevol tipus d’exercici que s’adapti a la vostra rutina, des de sortir a caminar fins a seguir una pauta específica d’entrenament. L’ideal és combinar exercicis de força amb exercici cardiovascular (caminar, córrer, ballar, anar amb bici…)

  1. CUIDAR LA SALUT MENTAL

  És tan important tenir cura de la nostra salut física com de la mental. De vegades passem per alt les nostres emocions i els factors externs que condicionen la nostra ment al llarg dels dies. Per intentar mantenir una bona salut mental podem establir-nos rutines, limitar la nostra exposició a les notícies, passar temps amb amics i família, fer exercici físic…

  1. EXPOSA’T DIÀRIAMENTE AL SOL 15 MINUTS

  Sortir a prendre el sol, sense excedir-nos fa que tingui nombrosos beneficis a la nostra salut a llarg termini. Prendre el sol millora l’aspecte de la teva pell, millora la qualitat del son, afavoreix un millor estat d’ànim, equilibra el colesterol, estimula les defenses…

  A part d’això, en exposar-nos el nostre cos produeix Vitamina D. Aquest ajut al cos a mantenir el calci i evita que els ossos es tornin fràgils, prims o deformes amb la qual cosa podria ser una cosa que fins i tot el teu metge et pugui receptar.

  1. DESCANSA

  Quan descansem, el nostre cos recupera i es reinicia. I és que una vida sana no es pot dur a terme sense prou hores de son de qualitat. Per això hem d’intentar dormir les nostres 8 hores diàries i no sacrificar-les. Més enllà de cansament que produeix no descansar té moltes altres conseqüències com ara la reducció de les nostres capacitats mentals, augmenta la probabilitat de patir malalties, disminueix el nostre benestar general… Entre moltes altres.

  Tots aquests factors estan relacionats entre ells, per això és important establir rutines, objectius i horaris. Tot això ha de ser sempre adaptat al teu dia a dia i de manera realista, ja que així serà més fàcil implementar aquests hàbits. Sabies que segons William James es necessiten 21 dies per crear un hàbit?


  sports
  news relacionadas