Consigue una invitación al centro DUET que desees

  Elige centro*
  *Es imprescindible concertar cita con el centro para poder disfrutar de la invitación, esta solo será válida para un uso y una persona y solo podrá ser utilizada si el aforo del momento lo permite. Los datos que nos entregan serán gestionados por: DUET SPORTS según las condiciones que puedes comprobar en la política de privacidad de la web. Objetivo del consentimiento : identificar y gestionar la solicitud de acceso de prueba al centro deportivo. Legitimación: La base jurídica qué legitima el tratamiento de sus datos es el consentimiento del interesado. Destinatarios: los datos no serán cedidos a terceros, salvo obligación legal. Derechos: el interesado tiene derecho a acceder, rectificar, suprimir y oponerse, así como ejercitar el resto de derechos desarrollados en la información ampliada; Igualmente, si considera que sus derechos han sido vulnerados, tiene derecho a interponer una reclamación frente a la autoridad de protección de datos competente.
  hazte socio

  4 BENEFICIS DE L’ENTRENAMENT DE FORÇA EN DONES

  15-02-2023
  4 BENEFICIOS DEL ENTRENAMIENTO DE FUERZA EN MUJERES

  BENEFICIS DE L’ENTRENAMENT DE FORÇA EN DONES

  L’entrenament de força és beneficiós per a tothom, però moltes dones tenen por de fer-ho ja que no es volen veure “com un home” o posar-se molt musculades o grans.

  Sento dir-te que això és fals, per posar-te “molt musculada” hauràs de portar una dieta i un entrenament molt estructurats i viure per això, però aquest segurament no sigui el teu cas. A continuació, veurem 4 beneficis que podem obtenir:

  1. REDUEIX EL RISC DE LESIONS

  Els exercicis de força contribueixen al guany de massa muscular i això fa que els nostres tendons i articulacions quedin més protegits i per tant es redueixi el risc de lesió. A banda d’això, tenir una forta musculatura ens farà sentir-nos més àgils i capaços de realitzar qualsevol activitat o moviment.

  1. AJUDA A PREVENIR L’OSTEOPOROSI

  A España s’estima que el 22,6% de les dones de 50 anys o més tenen Osteoporosi. Aquest trastorn es caracteritza per una disminució de la densitat dels ossos a causa de la pèrdua del teixit ossi normal i sol provocar fractures de maluc ia la columna vertebral. Per això, augmentar la força i la massa muscular, sobretot en dones amb menopausa, fa que millori la densitat òssia i això contribueix a prevenir l’osteoporosi.

  1. REDUEIX ELS SÍMPTOMES DEL SÍNDROME DE L’OVARIO POLIQUÍSTIC

  El síndrome de l’ovari poliquístic és molt comú en dones en plena edat reproductiva. Una de les causes d’aquesta síndrome és tenir un excés d’insulina al cos. Fer exercicis de força és una bona estratègia per reduir els símptomes d’aquesta síndrome, ja que disminueixen els nivells de resistència a la insulina.

  1. AFAVOREIX LA PÈRDUA DE GREIX

  Com més massa muscular, més calories gasta el nostre cos. I això no només durant l?entrenament, sinó hores després ia llarg termini. Generar massa muscular fa que el nostre metabolisme millori i que el cos necessiti consumir més calories al llarg del dia per poder mantenir viu. Depenent de la fase en què ens trobem, això ens produirà una pèrdua del nostre greix corporal o una pèrdua pes.


  sports
  news relacionadas